Concerten

Vanaf juli zit er weer muziek in de Groenmarktkerk!

Door de coronabeperkingen hebben we in het afgelopen jaar geen concerten kunnen aanbieden, maar vanaf juli gaan we weer voorzichtig starten met kleinschalige voorstellingen. Uiteraard gelden hier de coronaregels, zoals een maximaal aantal bezoekers, verplichte reservering, registratie ter plekke, een gezondheidscheck, een mondkapje als men door de kerk loopt en vaste zitplaatsen.

A G E N D A

Zaterdagmiddag 3 juli:
Om 13.30 uur en om 16.00 uur

I.v.m de coronamaatregelen tweemaal achter elkaar een concert van ‘Vrienden Concerten’. In dit diverse programma zetten ‘Vrienden Concerten’ de hobo extra in het zonnetje. Hoboïst Bram Kreeftmeijer neemt ons mee op avontuur met zijn instrument. Hij voert ons langs Mozart en Poulenc, vervolgt de tocht naar Johann Christian ‘London’ Bach om in een verrassende afslag te eindigen bij Ennio Morricone’s Gabriel’s Oboe.

Meer weten: www.vriendenconcerten.nl

Woensdagavond 14 juli: 20.30 uur

Intieme bewerking van Pergolesi’s Stabat Mater uitgevoerd door: Vincent van Amsterdam – accordeon; Titia van Heyst – sopraan; Diederik van Dijk – cello; Esther Kuiper – altmezzo.

Kaarten €15 aan de deur (beperkt aantal plaatsen)
Aanmelden via: estherkuipermezzo@gmail.com

Wilt u in 2021 onze kerk huren of een concert organiseren? Klik dan hier.