Overzicht van de vieringen voor de komende weken:

Vrijwel iedere zondag is er om 10.30 uur een woord- en communieviering, een gebedsviering, of een Eucharistieviering. Iedereen is van harte welkom om deze vieringen bij te wonen!

Zondag 13 november

10.30 uur: Woord- en gebedsviering met voorganger Alison McDonnell & Paul van Engen

Zondag 20 november

10.30 uur: Woord- en gebedsviering met voorganger Leonard Besselink en lector Kim de Jager

Zondag 27 november, 1e zondag van de Advent

10.30 uur: Woord- en gebedsviering met voorganger Alison McDonnell en lector Karin Ottenhoff

Zondag 4 december, 2e zondag van de Advent

10.30 uur: Woord- en communieviering met voorganger diaken Rob Mascini en lector Jan M. Cuypers

Maandag 5 december

12.30 uur: Vredesgebed voor stad en land, door de Antonius Gemeenschap

Andere gebedsbijeenkomsten

Elke dinsdag en vrijdag is er om 12.30 uur een communieviering met een kort woord van Broeder Savio Ebben. Deze viering is naderhand te volgen via Youtubekanaal “BroederSavio”.

Elke eerste maandag van de maand om 12.30 uur
is er het Vredesgebed voor stad en wereld;
op andere maandagen is de Adempauze, een moment van bidden, stilte en muziek. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Groenmarktkerk, Stem in de Stad en VPSG. Iedereen is hierbij welkom.

Stiltecentrum
De Groenmarktkerk is elke werkdag geopend van 14:00 tot 16:00 uur. In de zomermaanden ook op zaterdagmiddag.