Overzicht van de vieringen voor de komende weken:

Vrijwel iedere zondag is er om 10.30 uur een woord- en communieviering, een gebedsviering, of een Eucharistieviering. Iedereen is van harte welkom om deze vieringen bij te wonen!

Zondag 10 juli

10.30 uur: Woord- en gebedsviering met voorganger Fred Visser

Zondag 17 juli

10.30 uur: Woord- en communieviering met voorganger diaken Rob Mascini en lector Paul van Engen

Zondag 24 juli

10.30 uur: Eucharistieviering met voorganger pastor Bob van Oploo en lector Jan Mathijs Cuypers

zondag 31 juli

10.30 uur: thema viering door Antonius Gemeenschap

Zondag 7 aug

10.30 uur: Woord- en communieviering met voorganger diaken Rob Mascini en lector Karin Ottenhoff

Zondag 14 aug: Maria ten Hemelopneming

10.30 uur: Woord- en gebedsviering met voorganger broeder Savio en lector Paul van Engen

Andere gebedsbijeenkomsten

Elke dinsdag en vrijdag is er om 12.30 uur een communieviering met een kort woord van Broeder Savio Ebben. Deze viering is naderhand te volgen via Youtubekanaal “BroederSavio”.

Elke eerste maandag van de maand om 12.30 uur
is er het Vredesgebed voor stad en wereld;
op andere maandagen is de Adempauze, een moment van bidden, stilte en muziek. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Groenmarktkerk, Stem in de Stad en VPSG. Iedereen is hierbij welkom.

Stiltecentrum
De Groenmarktkerk is elke werkdag geopend van 14:00 tot 16:00 uur. In de zomermaanden ook op zaterdagmiddag.