Overzicht van de vieringen voor de komende weken:

Vrijwel iedere zondag is er om 10.30 uur een woord- en communieviering, een gebedsviering, of een Eucharistieviering. Iedereen is van harte welkom deze vieringen bij te wonen!

Met elkaar kunnen we zo lang mogelijk de kerk open houden voor vieringen en gebedsbijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten hanteren we de corona regel: een mondkapje ophouden als u door de kerk loopt tot aan uw zitplaats. We vragen u uw handen te desinfecteren en afstand tot anderen te bewaren. We hebben om en om de banken afgesloten en de zitplaatsen zijn met kussentjes aangegeven, waardoor iedereen veilig op 1, 5 mtr afstand kan zitten.

Zondag 9 januari

10.30 uur: Woord- en gebedsviering met voorganger Alison McDonnell

Zondag 16 januari

10.30 uur: Woord- en gebedsviering met voorganger Leonard Besselink

Zondag 23 januari

10.30 uur: Woord- en gebedsviering met voorganger Broeder Savio

Zondag 30 januari

10.30 uur: Thema viering met voorganger Wim Blüm, Antonius Gemeenschap

Zondag 6 februari

10.30 uur: Woord- en communieviering met voorganger diaken Rob Mascini

Zondag 13 februari

10.30 uur: Woord- en gebedsviering met voorganger Leonard Besselink

Andere gebedsbijeenkomsten

Elke dinsdag en vrijdag is er om 12.30 uur een communieviering met een kort woord van Broeder Savio Ebben. Deze viering is naderhand te volgen via Youtubekanaal “BroederSavio”.

Elke eerste maandag van de maand om 12.30 uur
is er het Vredesgebed voor stad en wereld;
op andere maandagen is de Adempauze, een moment van bidden, stilte en muziek. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Groenmarktkerk, Stem in de Stad en VPSG. Iedereen is hierbij welkom.

Stiltecentrum
De Groenmarktkerk is elke werkdag geopend van 14:00 tot 16:00 uur. In de zomermaanden ook op zaterdagmiddag.