Aanstaande Evenementen

december 2021

Kerstmarkt 2021 is afgelast

11 december - 13 december

Tijdens de jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Haarlem zal de Groenmarktkerk ook open zijn en vrijelijk te bezoeken. De kerk is dan stemmig versiert en er is een erg leuke expositie van tientallen kerststallen die de afgelopen jaren verzameld zijn. Op gezette tijden gedurende deze drie dagen zal er koorzang klinken, verzorgt door verschillende koren uit Haarlem.

Missa Criolla Afgelast 🙁

16 december, 20:00 - 22:00

OOK HELAAS IS MISSA CRIOLLA AFGELAST IVM DE CORONAMAATREGELEN.   Stichting Vriendenconcerten heeft een bijzonder programma samengesteld van Europese en Zuidamerikaanse Advents muziek, met als finale de beroemde Missa Criolla van Ariel Ramirez. Met medewerking van het Huygens Vocaal Ensemble…

Meer weten »

Kleinkoor Amsterdam & ’t Noorderlichtkoor (Uitgesteld)

18 december, 20:30

Duo-concert van twee koren onder leiding van Wiebe Gotink met lederen van onder meer Bruckner, Manneke, Bach en Gilkyson.

Malle Babbe is Afgelast

19 december, 15:00 - 17:00

Het concert van Vrouwenkoor Malle Babbe onder leiding van Leny van Schaik is helaas afgelast.

+ Exporteer Evenementen