Kleinkoor Amsterdam & ’t Noorderlichtkoor (Uitgesteld)

18 december, 20:30

HELAAS OOK UITGESTELD VANWEGE DE CORONASITUATIE.

Wij zijn verheugd dat het Noorderlichtkoor uit Haarlem onze kerk weer aandoet, ditmaal nemen ze een extra koor mee, en wel het Kleinkoor Amsterdam, dat tevens onder leiding staat van Wiebe Gotink. Samen trachten zij met een aantal liederen ons een hart onder de riem te steken in barre tijden van afzondering, duisternis en wanhoop. Kortom, het wordt een prachtige en plezierige avond! Temeer daar de opbrengst van deze avond ten goede komt aan De Groenmarkt Gemeenschap en Antonius Gemeenschap en er bovendien iets te eten en drinken is achteraf. Komt dus allen!

Te horen zijn liederen van Bruckner, Manneke, Bach, Gilkyson, De Marzi, Janácek en Gotink, alsmede twee anonieme werken, dit overigens onder voorbehoud.

Toegang is gratis, maar er wordt om een bijdrage gevraagd.

Datum:
Tijd: