Fotoboek “Afscheid van de Groenmarktkerk”

Om de herinneringen aan ons kerkgebouw en zijn mensen levend te houden heeft de Stichting Nieuwe Vrienden van de Groenmarktkerk een fotoboek laten maken. Fotografe Charlotte Bogaert heeft foto’s gemaakt van het interieur en alle (verborgen) ruimten van kelder tot zolder zoals ze waren vóór de sluiting in januari 2023. Vrijwilligers heeft zij gefotografeerd op plekken die voor hen persoonlijk belangrijk waren. Omdat er al enkele boeken zijn over de geschiedenis van de kerk hebben we gekozen voor een ‘kijkboek’, met hier en daar een korte toelichting

Het kleurige fotoboek heeft een formaat van 21 x 25 cm (bijna A4) en bestaat uit 100 pagina’s met in totaal 209 fullcolour foto’s, waarvan het overgrote deel speciaal voor dit boek gemaakt zijn. Er ligt een inkijkexemplaar in de pastorie van de Groenmarktkerk (Nieuwe Groenmarkt 12, Haarlem), dat op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur in te zien is.

Fotoboek bestellen?
De kostprijs van dit fotoboek is 27,50 euro. Bestelling en betalen kan via het onderstaande bestelformulier. Wees er op tijd bij, want dit is mogelijk tot uiterlijk 15 april. Graag sturen wij het boek op (5,- verzendkosten) of je kunt het komen afhalen (zie onder).

Voor Vrijwilligers
Onze vrijwilligers kunnen het boek bestellen voor een gereduceerde prijs van 15 euro (1 exemplaar per persoon). Daarvoor kun je terecht op het secretariaat van de pastorie. Hier ligt een inkijkexemplaar met de bestellijst. Bestellen is mogelijk tot 15 april.

Boek afhalen
Bestelde boeken kunnen op onderstaande momenten worden afgehaald bij de pastorie van de Groenmarktkerk (Nieuwe Groenmarkt 12, Haarlem):
Vrijdag 3 mei, aansluitend aan de viering van Broeder Savio om 13.00 uur
Zondag 5 mei na de viering om 11.30 uur
Dinsdag 7 mei tussen 18.00 en 20.00 uur

NB. De verzending van de boeken per post vindt plaats in de eerste week van mei.

Voor meer informatie en vragen kan je terecht bij bernadette.meertens@xs4all.nl.

Bestelformulier

UW GEGEVENS

VERZENDEN of OPHALEN?

ADRESGEGEVENS VOOR VERZENDING

Ik ga akkoord voor 32,50

Ik ga akkoord voor 27,50

Na bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met daarin onder andere de betalingsinformatie.