Groenmarktkerk Haarlem

Het Intercontinental Ensemble

Op 22 augustus hebben we kunnen genieten van een uitvoering van het Intercontinental Ensemble. Het concert sloeg een brug tussen klassieke werken van Felix Mendelssohn & Clara Schumann en hedendaags werk van Haarlemse componiste & celliste Bianca Bongers. Speciaal voor dit programma bewerkte zij twee van haar vocale werken, als een ode aan de zang. Ook klonk de nieuwste in haar reeks ‘Surrounded by Air ’ voor nonet & slagwerk, waarvoor slagwerker Dániel Bolba bij het ensemble te gast is. Het concert werd mogelijk gemaakt door Fonds Podium Kunsten. Hiermee is het ook een nieuwe brug tussen musici en publiek, zodat zij elkaar op kleinere schaal kunnen blijven bereiken!

 

Bianca Bongers is voor vragen bereikbaar via haar mail: bwmbongers@gmail.com.