Groenmarktkerk Haarlem

Uitnodiging parochiedag op zondag 5 september

Beste mensen,

Met veel plezier nodigen wij, de Groenmarktgemeenschap, de Antoniusgemeenschap en het Stiltecentrum, u uit voor de parochiedag op zondag 5 september. Op die dag vieren we dat we gemeenschap zijn, dat we samen vieren en stil zijn, dat we omzien naar elkaar en de mensen om ons heen. Dat doen we middels een woord- en gebedsviering, een lunch en een vertelvoorstelling. Hierin vertelt en speelt Peter Vermaat het leven van Antonius van Padua.

De dag ziet er als volgt uit:

– 10.30 uur                  woord- en communieviering, voorgegaan door diaken Rob Mascini en Leonard Besselink, m.m.v. Broeder Savio, Karin Ottenhoff, Alison McDonnell en Wim Blüm

– 11.30 uur                  koffie

– 12.00-13.00 uur        eenvoudige doch heerlijke lunch

– 13.00-14.00 uur        vertelvoorstelling door Peter Vermaat

– 14.00-…                   napraten en kennismaken

Wij hopen op een mooie en plezierige dag die uitnodigt tot samen verder nadenken en napraten, tot ontmoeten en kennismaken met elkaar, uiteraard alles op gepaste, maar warme afstand.

Wij hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn, bij het gehele programma of bij een deel ervan. Mocht u willen aanschuiven voor de lunch, dan kunt u zich opgeven bij het secretariaat van de Groenmarktkerk, info@groenmarktkerk.nl of 023-5311655.

 

Graag tot 5 september!

Groenmarktgemeenschap

Antoniusgemeenschap

Stiltecentrum