Groenmarktkerk Haarlem

‘Wilma van de kerk’ neemt afscheid

Uit handen van Alison McDonnell Wilma van der Stelt de paaskaars van afgelopen jaar mee.

Er zijn van die mensen die altijd bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken en die bovendien van alle markten thuis zijn. Wilma van der Stelt is zo iemand. Haar ‘loopbaan’ binnen de Groenmarktkerk laat dat zien: werkgroep 1e communie, notulist van het parochiebestuur, medewerker secretariaat, coördinatie schoonmaakploeg van de kerk, jarenlang lid van de MOV groep en daarnaast altijd bereid te helpen bij evenementen als de Openbare monumentendagen, de Vredesweek en de concerten in de kerk. Ook heeft zij deelgenomen aan de Raad van Kerken, waar zij bekend stond als de “Wilma van de Groenmarktkerk”.
Op zondag 20 juni werd zij uitgezwaaid omdat zij deze zomer verhuist naar Brabant.
Uit handen van Alison McDonnell kreeg zij de paaskaars van afgelopen jaar mee. Daarmee is de Groenmarktkerk ook in haar nieuwe huis toch nog dicht bij haar.