Groenmarktkerk Haarlem

NIEUW! Soep Support: elke woensdag

Met het maken en uitdelen van soep leren we elkaar beter kennen. In deze tijd van corona kunnen we best wat extra aandacht gebruiken. Daarom start de Antoniusgemeenschap een actie om mensen aan de Nieuwe Groenmarkt met elkaar in contact te brengen. Het gaat om bewoners, buren, parochianen, vrijwilligers en bezoekers van de Groenmarktkerk.

Iedere woensdag wordt er in de pastorie van de Groenmarktkerk met veel liefde een grote pan verse soep gemaakt. Deze wordt tussen 16:00-17:00 uitgedeeld aan degenen die zich hebben aangemeld. Zij ontvangen een portie van een halve liter per persoon om thuis op te warmen. Let op: de soep kan niet ter plekke genuttigd worden.

Komt u voor het eerst? Dan krijgt u van ons, eenmalig, een soepemmer die hergebruikt kan worden. U kunt natuurlijk ook zelf een verpakking meenemen. De eerste portie soep wordt gratis aangeboden door de Antonius Gemeenschap. Daarna rekenen we €1,50 per persoon. Met het delen van een pan soep willen we stimuleren dat we ook delen in onze aandacht, vraag of aanbod van hulp onder elkaar. Het zou mooi zijn als later ook anderen de soep gaan maken.

Aanmelden voor de soep kan op het secretariaat van de pastorie, via tel/app van 06 33788675 en de site van de Antoniusgemeenschap. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 17.00 uur.

De eerste Soep Support vindt plaats op woensdag 7 oktober