Groenmarktkerk Haarlem

Antonius SMAAKt

In deze bijzondere tijden van thuis zitten en alleen naar buiten wanneer dit noodzakelijk is, weten mensen elkaar toch ook te vinden.

Antonius Kookt 1 en SMAAKHaarlem 2 hebben elkaar kort voor de coronacrisis al gevonden en hebben een aantal keer samen gewerkt in de buurtkeukens in Schalkwijk en Haarlem-Centrum. Door de voorzorgsmaatregelen die getroffen zijn rondom het coronavirus, zijn zowel het lunchcafé SMAAKHaarlem als de buurtkeukens gesloten. En hoewel we weten dat er niets boven samen eten in de buurtkeukens gaat, is het nuttigen van een gezonde maaltijd op zichzelf natuurlijk ook heel belangrijk!

Daarom starten SMAAKHaarlem en de Antonius Gemeenschap met een maaltijd-bezorgservice. Vanaf Pasen kunt u op dinsdag en vrijdag genieten van een heerlijke dagverse maaltijd voor maar € 5,00 per persoon. De maaltijden worden elke dag met liefde bereid, zorgvuldig verpakt en aan het einde van de dag tussen 16.00-18.00 bij u bezorgd. Helaas lukt het nu nog niet om de maaltijd warm bij u af te leveren, maar we zorgen ervoor dat er een uitleg bij zit hoe de maaltijd kan worden opgewarmd.

Bestellen en betalen doet u gemakkelijk via de website www.antonius-gemeenschap.nl bij problemen u kunt bellen met 023 2050216. Graag de bestelling een dag van tevoren doorgeven, dus op maandag en donderdag vóór 16.00 uur.

U kunt betalen via Ideal. Mocht dit toch lastig voor u zijn, neemt u dan even contact met ons op dan maken we graag een andere afspraak. Helaas is het vanwege alle hygiëne en veiligheidsmaatregelen niet mogelijk om contant te betalen. Deze maaltijdservice is nieuw voor ons en zal ongetwijfeld niet direct vlekkeloos verlopen. Maar wij hebben er in ieder geval zin in om voor u te koken en wij vragen dan ook begrip en mogelijk wat geduld in deze opstartfase.

Wilt u automatisch op de hoogte worden gehouden van de gerechten, geef dan uw email aan ons door via info@smaakhaarlem.nl , of houd de website van de Antonius Gemeenschap in de gaten.

 

 


[1] De Antonius Gemeenschap is een vrijwilligersorganisatie die zich op velerlei wijze inzet voor de kwetsbare mens en de droom van vrede. Een van haar kernactiviteiten is het organiseren van buurtkeukens voor ouderen onder de noemer: ‘Antonius Kookt‘.

[2] SmaakHaarlem, het lunchcafé van het Lotus College, gesitueerd in de Waarderpolder, begeleidt jongeren met een verstandelijke beperking naar een horeca-diploma.