Groenmarktkerk Haarlem

Gebedsmomenten in deze tijd

Het Stiltecentrum op weekdagen tussen 14.00 en 16.00 uur blijft tot nader order open. Hierbij nemen we de hygiënische richtlijnen in acht. De viering van zondagmorgen om 10.30 uur vervalt, maar de kerk is dan wel open voor een persoonlijk gebed. Deze situatie duurt in ieder geval tot en met Pinksteren. De Woord- en Communievieringen op dinsdagen en vrijdagen om 12:30 uur gaan gewoon door. Deze vieringen zijn achteraf te volgen via Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC6zCfvUbSbmiu72qx7SuCow/featured

De wekelijkse Adempauze op maandagmorgen en het maandelijkse Vredesgebed gaan helaas tot nader order niet door en er is ook geen koffie drinken in Stem in de Stad. Het aanloopcentrum is gesloten.

Het Aperitief voor de Ziel van de Antonius gemeenschap op zaterdag 21 maart om 16.00 uur gaat wel door, waarbij iedereen wordt gevraagd afstand te houden; het napraten bij een drankje achteraf vervalt.