Groenmarktkerk Haarlem

Uitgesteld: Eerste Antoniuslezing

Op zondag 22 maart 2020 om 16.00 uur zou de eerste Antoniuslezing plaatsvinden in de Waalse Kerk in Haarlem. Vanwege de richtlijnen voor de bestrijding van het Corona virus zal de lezing tot een nader te bepalen datum worden uitgesteld. De Antoniuslezing is een initiatief van de Antonius-Gemeenschap Haarlem, steeds in samenwerking met verschillende organisaties.  Deze lezing is een  coproductie met het COC Kennemerland. De  lezing, met als titel ” Nou, ik niet meneer Bregman”, wordt verzorgd door de Amsterdamse pastor Pierre Valkering. 

Pierre Valkering (Santpoort, 1960) is sinds 1994 als pasto(o)r verbonden aan de Vredeskerk in Amsterdam. Valkering kwam vorig jaar tijdens de viering van zijn 25 jarig priesterjubileum ‘uit de kast’.  Hij presenteerde toen zijn boek: “Ontkleed niet naakt staan. Hoe vindt een Roomse priester zijn weg?”. Daarin schrijft hij openhartig over zijn leven. 

Locatie: Waalse kerk, Begijnhof 30, 2011 HE Haarlem. De aanvang is 16.00 uur. Entree 7 euro inclusief een drankje (contant). Aanmelden gewenst viainfo@antonius-gemeenschap.nl